Instruccions
REQUISITS D’ACCÉS
Per accedir es necessari estar en possessió dels següents títols:
Títol de tècnic/a en cuina i gastronomia establert en el RD 1396/2007, de 29 octubre, pel que s’estableix el títol de Tècnic en Cuina i Gastronomia.
Títol de tècnic/a en Forneria, pastisseria i confiteria establert en el RD 1399/2007, de 29 d’octubre, pel que s’estableix el títol de Tècnic en Forneria, pastisseria i confiteria.
Títol de Tècnic en Comercialització de Productes Alimentaris establert en el RD 189/2018, de 6 d’abril, pel que s’estableix el títol de Tècnic en Comercilització de Productes Alimentaris.
Títol de Tècnic Superior en Direcció de Cuina establert pel RD 687/2010, de 20 de maig, pel que s’estableix el títol de Tècnic Superior en Direcció de Cuina.
CRITERIS DE PRIORITAT
Qualificació mitjana del cicle formatiu professional que permet l’accés.
DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA:
Certificació de la qualificació mitjana del cicle de formació professional que permet l’accés.