Instruccions

  1. REQUISITS D’ACCÉS

Per accedir es necessari estar en possessió dels següents títols:

  • Títol de tècnic/a en cuina i gastronomia establert en el RD 1396/2007, de 29 octubre, pel que s’estableix el títol de Tècnic en Cuina i Gastronomia.

  • Títol de tècnic/a en Forneria, pastisseria i confiteria establert en el RD 1399/2007, de 29 d’octubre, pel que s’estableix el títol de Tècnic en Forneria, pastisseria i confiteria.

  • Títol de Tècnic en Comercialització de Productes Alimentaris establert en el RD 189/2018, de 6 d’abril, pel que s’estableix el títol de Tècnic en Comercilització de Productes Alimentaris.

  • Títol de Tècnic Superior en Direcció de Cuina establert pel RD 687/2010, de 20 de maig, pel que s’estableix el títol de Tècnic Superior en Direcció de Cuina.

  1. CRITERIS DE PRIORITAT

  • Qualificació mitjana del cicle formatiu professional que permet l’accés.

DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA:

  • Certificació de la qualificació mitjana del cicle de formació professional que permet l’accés.

Portal

Curs d’Especialització en Forneria i brioxeria artesanal - Preinscripció

Carregant estratègies d'autenticació, esperi un moment.